Ervaringen

Mijn dochter (11 jaar) had veel last van angsten. Alles wat medisch was betrok ze op zichzelf, ze dacht dat ze er dood aan kon gaan. Ik ben toen via de huisarts bij Caroline terecht gekomen. Ze heeft haar goed begeleid. Ze is stap voor stap samen met ons gaan kijken waar die angsten vandaan kwamen, door middel van gesprekken, diverse methodes en emdr. Nu is ze weer vrolijk en heeft ze alles een plek kunnen geven en kan hier nu op een normale manier mee omgaan.

is alweer een paar maanden geleden dat je hier was. We willen je graag nog even bedanken voor je hulp. Je hebt ons goede inzichten en handvatten gegeven die ons helpen. Het gaat met ups en downs, maar we kunnen wel elke keer terug pakken op de tips die we kregen. Op school gaat het goed. Hij gaat er graag naar toe, heeft het er naar zijn zin. Nogmaals bedankt. (Moeder van een jongetje, 4 jaar)

Lieve Caroline, Dankjewel voor je hulp. Het gaat nu heel goed en dankzij jou ben ik nu veel sterker geworden. Liefs, meisje van 11 jaar.

Mijn zoontje van 9 jaar had erg moeite met het omgaan met emoties, hij reageerde regelmatig behoorlijk extreem. Via de huisarts zijn we vervolgens doorverwezen naar Caroline. Na een aantal gesprekken, testjes en oefeningen gaat het nu gelukkig een heel stuk beter met mijn zoon. Niet alleen mijn zoontje maar ook ikzelf heb er van geleerd. Met name hoe ik het beste kan omgaan deze situaties en ook hoe ik die in sommige gevallen zelfs kan voorkomen. Enorm bedankt voor je hulp Caroline!

Beste Caroline,

De eerste keren dat we elkaar ontmoetten, was voor beide partijen even aftasten. Maar de klik was er, dus het begin was gemaakt. R. voelde zich op haar gemak bij je en zag telkens opnieuw weer uit naar de gesprekken met jou.

In eerste instantie zijn jij en onze dochter samen begonnen om de dingen op school, met de klasgenootjes onderling, rol van R. en haar gedrag in kaart te brengen. Hierbij kwamen enorm veel zaken aan bod en ook R. als persoontje. Bewust benadrukte je de positieve dingen van R. en tegelijkertijd gaf je haar ook stof om over haar eigen rol/gedrag na te denken.

Je hebt R. zeker wat handvaten kunnen bieden, waardoor het nu sinds lange tijd beter gaat met haar op school.

Bedankt voor je inzet, je meedenken, je luisterend oor, je eerlijkheid en je omdenken,

Ik wens jou en je gezin een prachtig 2020 en ik weet je te vinden :-).

Groetjes.. van een moeder van een jongedame van 14 jaar.