Ervaringen

Mijn dochter (11 jaar) had veel last van angsten. Alles wat medisch was betrok ze op zichzelf, ze dacht dat ze er dood aan kon gaan. Ik ben toen via de huisarts bij Caroline terecht gekomen. Ze heeft haar goed begeleid. Ze is stap voor stap samen met ons gaan kijken waar die angsten vandaan kwamen, door middel van gesprekken, diverse methodes en emdr. Nu is ze weer vrolijk en heeft ze alles een plek kunnen geven en kan hier nu op een normale manier mee omgaan.

Het is alweer een paar maanden geleden dat je hier was. We willen je graag nog even bedanken voor je hulp. Je hebt ons goede inzichten en handvatten gegeven die ons helpen. Het gaat met ups en downs, maar we kunnen wel elke keer terug pakken op de tips die we kregen. Op school gaat het goed. Hij gaat er graag naar toe, heeft het er naar zijn zin. Nogmaals bedankt. (Moeder van een jongetje, 4 jaar)

 

Lieve Caroline,

Dankjewel voor je hulp. Het gaat nu heel goed en dankzij jou ben ik nu veel sterker geworden. 

Liefs, meisje van 11 jaar.

Mijn zoontje van 9 jaar had erg moeite met het omgaan met emoties, hij reageerde regelmatig behoorlijk extreem. Via de huisarts zijn we vervolgens doorverwezen naar Caroline. Na een aantal gesprekken, testjes en oefeningen gaat het nu gelukkig een heel stuk beter met mijn zoon. Niet alleen mijn zoontje maar ook ikzelf heb er van geleerd. Met name hoe ik het beste kan omgaan deze situaties en ook hoe ik die in sommige gevallen zelfs kan voorkomen. Enorm bedankt voor je hulp Caroline!

Jeugd in de Praktijk!

Orthopedagogiek & Psychologie      

 

Borchmolendijk 1
5492 AJ Sint-Oedenrode
Telefoon nr. 085-9023922
info@jeugdindepraktijk.nl

Werkgebied: Noord-Oost Brabant

Jeugd in de Praktijk heeft geen wachtlijst, u kunt direct bij ons terecht


Algemene voowaarden